TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Locuri de frunte pentru Moldova, la un vestit concurs din Viena (FOTO)

Locuri de frunte pentru Moldova, la un vestit concurs din Viena (FOTO)

Mîndrie pentru Moldova! La cea de-a VIII-a ediţia a concursului ”Vienna International Arts Festival”, tinerii artişti de balet din ţara noastră au ocupat locuri de frunte.


Mai exact, la competiţia care s-a desfăşurat în perioada 15-21 iulie curent, conaționalii noștri au înregistrat succese remarcabile, Sergiu Zdanschi obținînd Premiul II, Magdalina Andrițcaia - Premiul II și Ion Breahnă - Premiul III.


Consilierul prezidenţial în domeniul educaţiei culturi şi cercetării, Corneliu Popovici, i-a felicitat pe artişti, mulţumindu-le pentru frumoasa prestaţie pe care au avut-o.


"Sincere felicitări tinerilor artiști de balet din Republica Moldova! Îi salutăm cu drag pe tinerii artiști și mentorii lor, sîntem mîndri de rezultatele lor și le dorim succese și mari realizări în continuare", a scris Popovici pe pagina sa de Facebook.


Amintim că, în anul 2018 tinerii dansatori au fost menționați de Președintele Republicii Moldova Dodon Igor cu Diploma de Onoare, în semn de apreciere a succeselor remarcabile obținute în cadrul concursurilor internaționale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load