Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1343

Last Call Oktoberfest: Promo Preț la biletele avia spre/din Munchen! ©

15 sep. 2023,, 19:06   Societate
3064 0

Îmbină utilul cu plăcutul! Dacă îți faci planuri să ajungi la Munchen la ediția din acest an a celui mai mare festival de bere din lume, Oktoberfest, care va începe în data de 16 septembrie, atunci o poți face cu FLYONE.

FLYONE se gîndește la tine și te ajută să ajungi la evenimentul unic de la Munchen nu doar în siguranță și confort, dar și cu bilete la SUPER-PREȚ!

Compania anunță PROMOȚIE specială pentru biletele de avion Chișinău – Munchen – Chișinău, care vor costa doar 63 de Euro.

Nu ezita să alegi FLYONE în zbor spre Munchen, unde te așteaptă o atmosferă de neuitat și unde vei sărbători alături de miile de vizitatori, bucurîndu-te de celebrarea culturii germane, de muzica tradițională, bucatele delicioase și, desigur, de berea de calitate.

Detalii:

• Preț: 63 Euro/biletul, cu toate taxele incluse

• Perioada promoției: 15-18 septembrie 2023

• Perioada călătoriei: 19 septembrie – 03 octombrie 2023

• Aplicabilitate: pagina web www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE

Această ofertă îți dă posibilitatea de a economisi bani, bucurîndu-te de o călătorie în Munchen sau Chișinău.

Nu rata această oportunitate, biletele la acest preț se epuizează rapid, grăbește-te să prinzi momentul!

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații.

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

1
1
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?