X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

La Ceadîr-Lunga au fost puse în discuție proiectele care pot fi dezvoltate

9 iun. 16:40   Societate
2746 0

Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, a întreprins o vizită în orașul Ceadîr-Lunga din Republica Moldova.

Cu primarul Anatolie Topal a discutat proiectele care pot fi dezvoltate împreună cu autoritățile locale, transmite IPN.

„La Ceadîr-Lunga oamenii își doresc, în primul rînd, pace și prosperitate și un viitor mai bun pentru copiii lor. Și este tot mai evident că acest viitor este acasă, în Europa”, a menționat diplomatul român.

Totodată, ambasadorul României la Chișinău s-a referit și la propaganda externă, care induce în eroare populația din UTA Găgăuzia. „Am discutat și despre provocările reprezentate de propaganda externa și fake news, dar și despre cum promisiunile false venite din Est amăgesc oamenii, fără să aducă bunăstarea promisă. Împreună trebuie să devenim mai rezilienți și să ne asigurăm că viitorul european al Republica Moldova devine realitate”, a transmis Cristian-Leon Țurcanu.

În aceeași zi, ambasadorul a vizitat localitatea Carabetovca din raionul Basarabeasca și orașul Cimișlia. Acolo se află două din cele 52 de secții de votare pe care autoritățile din România le vor deschide în Republica Moldova la alegerile europarlamentare din 9 iunie, precizează sursa citată.

3
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав