Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Jocuri de noroc ilegale la Călărași

4 dec. 2023,, 11:27   Societate
2953 0

Oamenii legii au anihilat activitatea infracțională a unui grup criminal organizat specializat în atragerea potențialelor victime pentru participare la jocurile de noroc ilegale și ulterior estorcarea mijloacelor bănești, care erau pierdute în urma jocurilor.

În urma măsurilor speciale de investigație, a fost identificat localul unde erau organizate jocurile de noroc ilegale, într-un oficiu de prestare a serviciilor taxi din orașul Călărași. Acesta ar aparține unui bărbat cu vîrsta de 37 de ani, așa-zisul ”supraveghetor” al jocurilor de noroc ilegale, notează Noi.md.

În urma efectuării percheziției în local, oamenii legii au depistat în flagrant 10 participanți la jocurile de noroc ilegale, cu vîrstele cuprinse între 34 și 67 ani, dintre care și lideri ai grupărilor criminale organizate, care fac parte din organizații criminale, cu așa-zisul statut de ”supraveghetori”.

De asemenea, a fost ridicat echipamentul folosit la desfășurarea jocurilor de noroc ilegale, precum și bani în diferită valută, destinați pentru a fi puși în joc, echivalent cu 106 000 de lei, o parte din bani fiind destinați pentru haznaua criminală”.

Persoanele depistate în local anterior au fost condamnate pentru diferite categorii de infracțiuni, iar unul dintre bărbați s-a dovedit a fi așa-zis ”supraveghetor” al raionului Călărași cu vîrsta 55 de ani.


Cercetările pe caz continuă.

2
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?