Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Informații importante pentru cetățenii R. Moldova aflați în Rusia

1 dec. 2023,, 13:15   Societate
12654 0

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a oferit informații importante pentru cetățenii Republicii Moldova care intenționează să călătorească în Republica Estonia sau să tranziteze teritoriul acestui stat.

Ea aduce la cunoștință cetățenilor Moldovei că, potrivit anunțului publicat pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Externe de la Tallinn, autoritățile estoniene, fără o preîntîmpinare prealabilă, ar putea închide temporar toate punctele de trecere ale frontierei terestre cu Federația Rusă, din cauza unei potențiale presiuni migratorii.

În acest context, cetățenii moldoveni care se află în Federația Rusă și intenționează să călătorească în Republica Estonă sau să tranziteze teritoriul acestui stat, sînt sfătuiți să evite deplasările prin punctele de trecere ale frontierei terestre dintre cele două țări întru evitarea riscului de a fi blocați, precum și să-și revadă obținea și traseul de călătorie terestră spre UE și Republica Moldova.

În cazul unor situații de urgență, cetățenii pot contacta Secția Consulară a Ambasadei la nr. de telefon +7 929 964 9079 (linia fierbinte) sau prin e-mail mailto:consul.moscova@mfa.gov.md.

3
2
0
6
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?