Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Incident șocant! Echipajul unei ambulanțe a fost atacat

1 mar. 14:37   Societate
2918 0

În seara zilei de 29 februarie curent s-a produs un incident șocant - echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Orhei a fost agresată în timpul misiunii de serviciu de către cel, pentru care a fost solicitat ajutorul medical la etapa de prespital.

La ora 18:02, Dispeceratul comun de urgență al IMSP CNAMUP a înregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat de 28 de ani, pe motivul solicitării ,,pacient instabil”. Echipa de asistență medicală urgentă a ajuns la adresa indicată în 5 minute, transmite Noi.md.

În timp ce șoferul parca autoambulanța, individul a manifestat un comportament agresiv, lovind de cîteva ori cu un topor ușa din dreapta și parbrizul. În urma incidentului, cel mai mult a avut de suferit felcerul echipei AMU, care s-a ales cu plăgi superficiale în regiunea feței.

Imediat a fost solicitat un echipaj de poliție, care a intervenit. Urmare a acțiunii de căutare, individul care a fugit de la fața locului a fost găsit. Organele de drept urmează să stabilească circumstanțele incidentului, dar și măsurile care vor fi luate față de agresor.

6
0
1
10
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?