X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

În Parlament a fost orgtanizat un flashmob

1 mar. 13:15   Societate
2417 0

Un grup de copii, părinți, dascăli de la Asociația „Copiii Ploii”, și mai mulți deputați au organizat, în seara zilei de ieri, un flashmob cu genericul „Un mărțișor rar, în dar” în scuarul Parlamentului.

Acțiunea a fost organizată în contextul Zilei internaționale a bolilor rare, dar și marcării a zece ani de la fondarea Asociației „Copiii Ploii”, transmite Noi.md.

Cu această ocazie, copiii au primit în dar de la deputați mărțișoare, mici simboluri ale primăverii, confecționate cu multă dedicație de alți copii minunați de la Centrul de zi „Phoenix”.

Prezent la eveniment, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că a devenit deja o tradiție ca Ziua internațională a bolilor rare să fie marcată la Parlament alături de copiii beneficiari ai Asociației „Copiii Ploii”. „Dacă anul trecut am confecționat împreună mărțișoare, în acest an, noi, deputații sîntem cei care oferim mărțișoare – acest simbol al primăverii, al renașterii și speranței”, a remarcat șeful legislativului.

”Împreună cu asistenții, pedagogii, îngrijitorii și părinții trebuie să facem tot posibilul ca fiecare copil de la noi din țară să aibă acces la educație și la servicii medicale de calitate. Acești micuți au la Parlament prieteni, iar problemele lor sînt și problemele noastre. Împreună muncim pentru un viitor mai bun”, se mai arată în mesajul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

3
2
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?