X 
Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

În Moldova va avea loc un Marș Național al Familiei

11 iun. 14:52   Societate
2945 0

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este categoric împotriva organizării în centrul Chișinăului a unui astfel de spectacol rușinos precum „parada mîndriei” a susținătorilor LGBT și a inițiat un Marș Național al Familiei.

După cum se menționează în comunicatul PSRM, an de an, un grup de minorități sexuale creat artificial, susținut de forțe din exterior, insultă țara noastră, poporul nostru, credința noastră ortodoxă și tradițiile seculare ale părinților, bunicilor și străbunicilor noștri.

Poporului nostru i se impune o ideologie anti-familie promovată intens de LGBT. După ce ne-au lipsit de propria noastră naționalitate și limbă moldovenească, încearcă să ne convingă că trebuie să renunțăm la identitatea umană, la familia tradițională formată din mamă și tată.

An de an sînt organizate festivaluri anticreștine care se desfășoară în fața tuturor cetățenilor, inclusiv a copiilor și adolescenților. An de an, urmărim aceste marșuri rușinoase, protejate masiv de poliție, la care participă ambasadori străini, deputați din partidul PAS, angajați ai Fundației Soros și numeroase camere mass-media. Și toate acestea sînt numite „paradă a mîndriei”.

După cum a menționat PSRM, evenimentul respectiv va avea loc în această duminică, 16 iunie, cînd Biserica Ortodoxă va cinsti marea sărbătoare a Înălțării Domnului.


”La fel ca și în anii precedenți, echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova este categoric împotriva desfășurării acestui spectacol rușinos în centrul Chișinăului. În calitate de partid politic care mereu a pledat și pledează pentru protejarea familiei tradiționale și a valorilor creștine ale poporului nostru, PSRM inițiază un Marș Național al Familiei”, se menționează în comunicatul PSRM.

Ei au făcut apel către cetățenii țării noastre, alte partide și organizații obștești, clerul Bisericii Ortodoxe din Moldova, să participe la acest marș în apărarea poporului nostru, a credinței noastre și a familiei noastre.

”Împreună să protejăm valorile și lucrurile sfinte pentru noi. Să demonstrăm că moldovenii sînt pentru o familie tradițională și pentru o educație spirituală a copiilor!”, a spus PSRM.

39
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?