Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

În atenția părinților - o aplicație mobilă utilă a fost lansată și-n Moldova

16 mai. 2023,, 09:30   Societate
2810 0

UNICEF, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Muncii și Protecției Sociale au lansat aplicația mobilă gratuită Bebbo, care vine în ajutorul părinților și îngrijitorilor copiilor de pînă la șase ani.

Aplicația Bebbo a fost dezvoltată de Biroul Regional UNICEF pentru Europa și Asia Centrală cu scopul de a oferi părinților sfaturi de la experți cu privire la o gamă largă de subiecte legate de sănătatea, educația și bunăstarea copiilor.

Accesînd aplicația, părinții și îngrijitorii pot afla informații utile despre dezvoltarea copilului, nutriție, alăptare, vaccinare, controale medicale, dar și despre învățare, jocuri, etc.

Conținutul aplicației poate fi personalizat în funcție de vîrsta copiilor, dar și folosit simultan de ambii părinți pentru un copil sau mai mulți, informează Ministerul Sănătății.

Aplicația Bebbo este disponibilă deja în 14 țări din Europa și Asia Centrală, iar peste 500 de mii de părinți au instalat-o deja în dispozitivele lor.

2
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?