X 
Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

Imagini virale cu o mașină radiocontrolată care face singură cumpărături în Moldova

25 feb. 16:00   Societate
3035 0

Pe rețelele de socializare din Republica Moldova au devenit virale imagini cu o mașină radiocontrolată de mici dimensiuni care face inclusiv cumpărături, fără a fi însoțită de cineva. Pe lîngă utilizatorii internetului, mașina controlată de la distanță a surprins inclusiv persoanele cu care a trebuit să interacționeze.

Într-una din imagini mașina radiocontrolată intră într-o benzinărie și apropiindu-se de angajații acesteia ridică un afiș în care se cere „2 plăcinte cu carne”. „Încă de acestea n-am văzut”, a reacționat angajata stației PECO. Pe lîngă afiș, în mașină erau 100 de lei pentru a achita cele solicitate. Angajații benzinăriei au rămas nedumeriți, înțelegînd că mașina ar aduce o livrare. În cele din urmă, angajații stației PECO au luat banii și au plasat produsele solicitate în mașină, adăugînd și restul din cei 100 de lei, transmite NM.

Într-un alt video, mașina radiocontrolată intră în piaţa agricolă angro de pe strada Calea Basarabiei din Chișinău. Aceasta se apropie de o farmacie veterinară de pe teritoriul pieței iar un angajat a reacționat: „N-am înțeles, da ce este asta?”. Amuzat, angajatul ridică afișul de pe mașină și citește: „Mîncare pentru cîine, un kg, vîrsta de un an”. Ulterior, bărbatul ia banii și întreabă mașina de care produs mai exact are nevoie. Cînd nu era de acord cu cele prezentate de angajat, o instalație de pe mașină se mișca orizontal, și invers – cînd a fost de acord cu un produs s-a mișcat în poziție verticală. „Precis de asta da? Precis? Bine, facem”, a reacționat bărbatul.

Într-un alt video, mașina a fost la o spălătorie auto cu următorul mesaj: „Spală-mă + aer comprimat”. Deși s-au amuzat, angajatele au comunicat mașinii să ia o poziție alături de un automobil și s-au angajat să-și efectueze munca. „Bravo, bravo”, a comunicat o femeie, luînd și banii pentru munca care urma a fi efectuată. „Să mai vii la noi”, a spus în cele din urmă femeia.8
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?