X 
Transnistria stiri: 1310
Eurovision stiri: 494

Ilegalități depistate la vamă

21 sep. 2023,, 11:15   Societate
4769 0

Trei persoane au fost depistate la trecerea frontierei de stat cu acte falsificate. Cazurile au fost notificate în punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Palanca-Maiaki-Udobnoe, fiind cercetați un conațional și doi cetățeni străini, anunță Noi.md

Primul documentat, un tînăr din Ucraina, s-a prezentat la PTF Leușeni pe direcția ieșire din țară, avînd drept scop de a ajunge în Polonia. La examinarea preliminară a permisului de conducere, polițiștii de frontieră au constatat că acesta este falsificat. În declarații străinul s-a eschivat de a oferi detalii privind obținerea acestui permis. Totodată, la verificarea pasagerului, cetățean ucrainean, a fost stabilit că ultimul ar fi ajuns ilegal în R. Moldova. În fapt, cercetările continuă, iar persoanele și-au întrerupt călătoria.

De asemenea, un permis de conducere falsificat a fost depistat la un conațional, prezent la trecerea frontierei prin PTF Leușeni în calitate de pasager la ruta „Germania-Moldova”. Astăzi, în jurul orei 02:30, în cadrul controlului suplimentar asupra moldoveanului de 21 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit actul romînesc falsificat. La audiere, tînărul a declarat că și-a perfectat ilegal documentul în Germania.

Încheie șirul ilegalităților un șofer din Israel, fiind depistat la PTF Palanca cu permisul de conducere falsificat.

1
0
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?