X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Igor Tulianțev: "Tradiționala cursă auto va avea loc, indiferent de orice"

28 apr. 03:00   Societate
7535 0

Tradiționala cursă auto "Victoria - una pentru toți", organizat anual la Chișinău pe 9 mai în principala piață a țării cu ocazia Marii Victorii, se va desfășura și în acest an în centrul capitalei moldovenești.

Despre acest lucru a anunțat președintele Consiliului public "Pentru o Patrie liberă", Igor Tulianțev, transmite Noi.md.

El a amintit că acest eveniment pornește întotdeauna din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, unde pe 9 mai se adună mii de oameni și sute de automobiliști.

Dar în acest an, de 9 mai, piața din fața Guvernului a fost rezervată de către Cabinetul de Miniștri și Delegația UE în Republica Moldova pentru a organiza evenimente dedicate Zilei Europei.

Igor Tulianțev a declarat că, necătînd la acest fapt, cursa auto "Victorie - una pentru toți" cu siguranță va avea loc și chiar în centrul Chișinăului.


Ora și locul exact vor fi anunțate suplimentar. În același timp, adunarea va avea loc cu siguranță pe bulevardul Ștefan cel Mare, dar organizatorii vor numi ulterior locul exact.

55
1
1
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?