Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Guvernul invită la Tîrgul de cariere

15 ian. 15:30   Societate
3653 0

Guvernul organizează mîine, 16 ianuarie, un Tîrg de cariere, în cadrul căruia vor fi prezentate oportunitățile de angajare la Cancelaria de Stat, ministere și agențiile subordonate Executivului.

Tîrgul de cariere se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, în holul Casei Guvernului, intrarea centrală. La eveniment vor participa reprezentanți ai peste 30 de instituții care vor prezenta funcțiile publice de conducere și de execuție în diverse domenii - economie, justiție, comunicare, asigurări sociale, statistică, resurse umane, audit intern.

Cele mai multe funcții vacante vor fi prezentate de Cancelaria de Stat, Ministerul Energiei, Ministerul Sănătății, Ministerul Justiției, Ministerul Mediului, Casa Națională de Asigurări Sociale și Biroul Național de Statistică. De asemenea, vor fi propuse numeroase oportunități de angajare în cadrul Biroului pentru integrare europeană, creat în cadrul Cancelariei de Stat. Angajații acestei structuri vor gestiona procesul de aderare pe plan intern și vor asigura o comunicare eficientă despre Uniunea Europeană și beneficiile aderării la UE.

Toate detaliile despre funcțiile vacante le găsiți pe https://cariere.gov.md/ro - o platformă ușor de navigat, unde este descris scopul fiecărei funcții vacante, sarcinile de bază, condițiile participării la concurs, salariul și modalitatea de depunere a documentelor necesare.

0
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?