Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Gîlca: PAS ne-a organizat parada LGBT de ziua noastră profesională

20 iun. 2022,, 11:50   Societate
4918 0

Șeful Direcției generale asistență medicală și socială din Capitală, Boris Gîlca, a crisitcat marșul LGBT care a vost desfășurat de ziua profesională a lucrătorilor medicali.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook Gîlca a criticat guvernarea pentru decizia de a permite organizarea evenimentului în ziua în care medicii își sărbătoresc ziua profesională, transmite Știri.md.

”Noi, în comunitatea medicală, “apreciem” și vom ține minte că Guvernarea PAS (Guvernul, Parlamentul, Președinția) ne-a organizat parada LGBT de ziua noastră profesională - de Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului…

Regretăm chiar cu toții, chiar dacă nu vom recunoaște public și nu vom da like-uri, căci “așa sînt timpurile”…

Vom ține minte că nici doamna ministru Ala Nemerenco nu a intervenit ca sărbătoarea noastră profesională să fie cu adevărat memorabilă: să nu ne facă complici la lucruri pe care nu le dorim pentru copii noștri, lucruri de care ne este rușine în fața părinților și buneilor noștri…


Apropo, ai voștri părinți și bunei v-au lăudat pentru asta? Vrem să știm din curiozitate. I-ați privit în ochi? Nu v-a stat rușine?

Comunitatea medicală este și rămîne pe deplin dedicată valorilor europene și integrării Republicii Moldova în UE. Dar cu valori cu adevărat importante pentru societate”, a declarat acesta.

Reamintim că tot ieri, în capitală s-a desfășurat și un protest împotriva marșului LGBT. Anterior dezacordul față de acest eveniment și-a exprimat Mitropolia Republicii Moldova, Mișcarea de tineret ”Voievod”, dar și edilul capitalei Ion Ceban.

15
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?