X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4155

Festivalul Pădurilor a fost amînat. Vezi cînd va avea loc evenimentul

12 sep. 23:04   Societate
3 ore in urma 587 0

Organizatorii anunță că Festivalul Pădurilor se amînă pentru 21 septembrie.

"Avînd în vedere prognoza cu privire la ploile abundente din acest weekend, Festivalul Pădurilor, care urma să aibă loc pe 14 septembrie la reședința prezidențială de la Condrița, va fi amînat pentru sîmbătă, 21 septembrie. Toate datele actualizate despre eveniment vor fi plasate pe pagina oficială a Festivalului Pădurilor", se arată în nota emisă presei.

Reamintim că evenimentul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Societatea Ecologică "Biotica" și face parte din acțiunile Programului Național de Împădurire.

Prin organizarea festivalului, un eveniment cu expoziții, ateliere, discuții, activități, distracții, relaxare, iarmaroc și programe artistice, organizatorii își propun să vorbească unui public cît mai numeros despre necesitatea și oportunitățile pe care le avem pentru împădurirea republicii.

Festivalul este este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Societatea Ecologică "Biotica", cu sprijinul Suediei, în parteneriat cu Președinția Republicii Moldova, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Interne, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Norvegia, Primăria mun. Chișinău, Lafarge Moldova, EcoRep Moldova, Orange Moldova, MoldControl și EcoLocal.


Amintim că Programul Național de Împădurire, creat la inițiativa Președintei Maia Sandu, a fost lansat în toamna anului 2023 și urmărește mobilizarea întregii țări pentru plantarea a peste 145 000 de hectare de păduri în următorii 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав