Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Echipa canină a Poliției de Frontieră, pe podium în Letonia

26 mai. 13:40   Societate
2933 0

Poliția de Frontieră anunță despre prestația bună a echipei canine care a obținut locul III în cadrul unei competiții chinologice, desfășurată recent în Letonia. Evenimentul a reunit 20 de echipe canine din trei țări: Letonia, Lituania și Republica Moldova.

Competiția a inclus trei probe exigente, menite să testeze abilitățile și pregătirea echipelor canine în detectarea explozivilor, detectarea drogurilor, precum și căutare pe urme. Echipa Poliției de Frontieră a demonstrat profesionalism și eficiență, dar cel mai important competiția a pus în valoare cooperarea între structurile specializate și schimbul de bune practici între chinologi, transmite Noi.md.

''Felicităm toți participanții și echipele canine care au reprezentat Poliția de Frontieră și Republica Moldova. Rezultatele reflectă dedicarea și efortul depus de echipele participante în asigurarea unui nivel ridicat de securitate și profesionalism", transmite Poliția.

Menționăm că, Poliția de Frontieră va continua să investească în formarea și pregătirea echipelor canine pentru a asigura securitatea granițelor și siguranța cetățenilor.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?