Criza energetică stiri: 766
Preşedintele stiri: 3228
Puterea stiri: 7216
Obiectiv european stiri: 287

Două vulpi au fost salvate de la înec

20 mai. 19:30   Societate
1564

Două vulpi au fost scăpate de la înec, de către salvatori, în raionul Ungheni. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de joi, 19 mai, în apropierea satului Grozasca, informează Noi.md cu referire la tvn.md.

Urletele disperate ale animalelor care au căzut în apa unui bazin acvatic au fost auzite de către trecători. Aceștia au apelat la Serviciul 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Animalele epuizate, încercau de mai mult timp să iasă la mal, dar din cauza înălțimii a malurilor abrupte și lunecoase nu aveau nici o șansă. Pentru salvarea acestora angajații IGSU au desfăcut scara ajungând la adâncimea potrivită unde se aflau animalele.

O vulpe, observând scara s-a urcat la mal de una singură, iar puiul micuț a fost prins de salvatori în cel mai scurt timp și adus în siguranța la mal. Potrivit salvatorilor vulpile au rămas nevătămate.


De la începutul anului 2022, angajații IGSU au efectuat 145 de misiuni la salvarea animalelor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав