X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Doi pasageri, sosiți din Italia, depistați cu acte falsificate

10 apr. 21:00   Societate
2031 0

Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele a doi conaționali, care dețineau documente cu semne rezonabile de falsificare.

Cetățenii au fost descoperiți în cadrul controlului adițional astăzi, 10 aprilie 2024, în Aeroportul Internațional Chișinău.

În fluxul pasagerilor de la ruta „Milan-Chișinău” s-a prezentat un tînăr moldovean de 35 de ani. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au avut bănuială asupra acestuia, fiind trecut în linia doua de control, inclusiv bunurile ce îi aparțineau. Ca urmare, în bagajul de mînă a fost depistat un permis de conducere moldovenesc, vizibil falsificat.

A doua persoană cercetată este deținătoare a dublei cetățenii (MD/RO), care s-a apropiat la cabina de control printre pasagerii rutei „Roma-Chișinău”. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au solicitat prezentarea altor documente, decît cel înmînat pentru autorizarea trecerii frontierei. În acest sens, pasagerul de 19 ani a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților române. La verificarea permisului cu tehnica specială, a fost stabilit că actul este falsificat.

Ambele documente cu semne de falsificare au fost ridicate, cercetările continuă pe incidente.

2
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?