Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Directorul Termoelectrica a demisionat

29 noi. 2021,, 19:28   Societate
3190 2

Directorul general Termoelectrica S.A. își încheie mandatul din data de 1 decembrie curent. Veaceslav ENI a deținut funcția de director general Termoelectrica S.A., timp de 6 ani, fiind la al treilea mandat consecutiv.

În această perioadă întreprinderea a implementat un șir de proiecte de succes, recunoscute drept exemple de bune practici, atît în țară, cît și peste hotare. Spre exemplu, Proiectul Îmbunătățirea Eficienței Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică din mun. Chișinău, implementat de Termoelectrica S.A. în perioada 2015 -2020, cu susținerea Băncii Mondiale și Guvernul Suediei, a fost desemnat drept unul dintre cele mai remarcabile proiecte din portofoliul pentru sectorul energetic implementat de Banca Mondială în toată Europa de Est și Asia Centrală, fiind implementat în timp record, înainte de termenul stabilit.

“Sistemul termoenergetic al capitalei are o temelie puternică. Această temelie a fost construită în ani, cu multă muncă și dedicație, fiind bazată pe eficientizarea proceselor, echipamente moderne și servicii calitative consumatorilor. Consumatorul dintotdeauna a fost prioritatea noastră numărul unu. De la acest obiectiv am pornit în anul 2015, dorindu-ne o companie nouă – cu o abordare nouă, și de el ne-am ghidat în tot acest răstimp. În spatele tuturor realizărilor - a stat echipa. O echipă puternică, profesionistă și responsabilă, alături de care, dintotdeauna, m-am simțit mîndru. Cu această ocazie, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare activă de care dați dovadă zi de zi, în regim non stop. Pentru că atunci cînd a fost nevoie ați fost și sînteți aici la pupitre, în birouri, sau în teren, așa încît oamenii să simtă căldură și lumină mereu în casele lor. Cu un gînd bun, îmi exprim speranța ca toate proiectele remarcabile și așteptate de cetățeni vor avea o continuitate, astfel încît Termoelectrica – compania care a renăscut din propria cenușă – ca pasarea Phoenix să fie, în continuare, una de succes, în slujba oamenilor” – menționează Veaceslav ENI.

Licențiat în drept și economie, Veaceslav ENI deține o experienţă bogată în domeniul administraţiei publice locale, în perioada anilor 2001 – 2007 fiind reprezentant legal al Consiliului Municipal Chişinău. Din anul 2007 a activat în cadrul S.A. „Termocom” în procedura planului, deţinînd funcţiile de Șef Secția Juridică, Direcția de Comercializare a Energiei Termice, ulterior - Director Comercial adjunct, şef al Serviciului Marketing, Vînzări şi Relaţii cu Clienţii.

În anul 2012 a fost desemnat de către instanţă administrator al procedurii planului, iar ulterior – lichidator al SA „Termocom”. Începînd cu data de 6 august 2015 Veaceslav ENI a fost numit de către Ministerul Economiei în calitate de director general al Termoelectrica S.A., pentru 3 mandate consecutiv, prin concurs.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?