Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Din cauza ninsorii mai multe localități au rămas fără curent electric

26 noi. 2023,, 11:15   Societate
2444 0

Peste 38 de mii de consumatori din 59 de localități din raioanele de sud ale țării au rămas fără energie electrică. Astfel, la ora 08:00 a zilei de 26 noiembrie, au rămas fără curent electric locuitorii din unele localități din Comrat, Cahul, Cantemir, Vulcănești, Taraclia și Ceadîr-Lunga. Anunțul a fost făcut de reprezentanții companiei Premier Energy. Furnizorul susține că deconectările în rețelele electrice s-au produs din cauza vîntului puternic și a ninsorii.

Se menționează că echipele operative de reparație se află la fața locului și întreprind măsurile necesare pentru a restabili alimentarea cu energie electrică a consumatorilor. Nu sunt excluse întreruperi de energie electrică și în alte regiuni ale țării din cauza vremii nefavorabile, transmite rupor.

Se menționează că echipele operative se află în teren și iau măsurile necesare pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Din cauza vremii nefavorabile nu sînt excluse întreruperi de curent electrică și în alte regiuni ale țării, informează rupor.

Și serviciile rutiere au emis o avertizare. Potrivit ultimelor date, deocamdată nu există drumuri blocate. În același timp, echipele de patrulare îi îndeamnă pe șoferi să fie atenți în trafic - vizibilitatea este limitată, iar în unele locuri sînt posibile condiții de gheață.

În cazul situațiilor excepționale, participanții la trafic și șoferii pot apela la următoarele numere de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.


Reamintim că în raioanele din sudul și centrul țării a fost declarat cod portocaliu de pericol, din cauza vîntului puternic și a ninsorii. Pe drumuri este posibilă formarea gheții. Avertizarea va fi în vigoare de la 25 noiembrie, ora 22:00, pînă pe 26 noiembrie, ora 20:00.

0
0
0
5
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?