X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Delegația moldovenească la Festivalul Mondial al Tineretului de la Soci

5 mar. 05:00   Societate
3966 0

Delegația moldovenească a participat la ceremonia de deschidere a Festivalului Mondial al Tineretului de la Soci (FMT) și la marșul solemn al participanților la festival.

Cum s-au desfășurat evenimentele - puteți vedea din următorul video, care a fost postat pe o rețea de socializare de unul dintre liderii Mișcării de căutare din Moldova, conducătorul echipei de căutare "August", Alexei Petrovici, relatează Noi.md.

La 2 martie, la Soci a avut loc ceremonia de deschidere a Festivalului Mondial al Tineretului.

Ideea principală a acestuia este că viitorul lumii depinde de capacitatea tinerei generații pentru dialog și înțelegere reciprocă, de disponibilitatea de a prelua inițiativa și de a purta răspundere pentru decizii concrete pentru a construi o lume corectă.

La FMT participă 20 de mii de tineri lideri, dintre care 10 mii străini, în domeniile: educație, știință, cooperare internațională, cultură, voluntariat și caritate, sport, afaceri, mass-media și altele. Moldova este reprezentată la festival de 300 de persoane.


O parte din delegația moldovenească a plecat la Soci cu autobuzele, iar alții cu zboruri cu escale în Turcia sau în alte țări. Delegația moldovenească a adus la festival dulciuri, precum și mărțișoare, pe care le-a oferit camarazilor și colegilor.

41
2
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?