Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Datornicii, luați la ochi de "Moldovagaz": Ce se va întîmpla în cazul în care nu-și vor achita facturile

7 iun. 2023,, 09:50   Societate
4310 0

„Moldovagaz” anunță că la 15 mai curent a expirat termenul-limită de achitare a facturii la gaz pe luna aprilie pentru consumatori noncasnici, iar la 20 mai - pentru cei casnici.

Conform ultimelor informații, datoria consumatorilor finali pentru gazele naturale furnizate s-a cifrat la 159,706 milioane lei, inclusiv 72,005 milioane lei consumatorii noncasnici, și 87,701 milioane lei consumatorii casnici.

„Moldovagaz” atenționează consumatorii că va deconecta instalațiile de gaze naturale ale consumatorilor care nu și-au onorat obligațiile de plată.

"Astfel, cu scopul executării de către SA „Moldovagaz” a obligațiilor pecuniare asumate față de furnizori și evitarea majorării soldului datoriei consumatorilor finali pentru gazele naturale livrate, SA „Moldovagaz” va deconecta instalațiile de gaze naturale ale consumatorilor, care nu și-au onorat obligațiile de plată la termenul de scadență.

Prin urmare, SA „Moldovagaz” roagă să fie achitate restanța pentru gazele naturale furnizate", se arată în comunicatul Moldovagaz.

7
1
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?