X 
Transnistria stiri: 1375
Eurovision stiri: 499

DAAC Hermes a delectat doamnele cu un concert festiv (VIDEO) ©

7 mar. 2020,, 11:27   Societate
2959 0

DAAC Hermes a organizat pentru angajatele sale și toate doamnele din Moldova concert festiv tradițional, dedicat sosirii primăverii și sărbătorii de 8 martie.

Spectatoarele s-au putut bucura de sunetul muzicii fermecătoare în Sala de Orgă din centrul Chișinăului, transmite Noi.md.

În cadrul concertului festiv, a evoluat duetul chitariștilor din Belgrad Montenegro Guitar Duo, creat în 2005 de doi chitariști de excepție din Muntenegru – Goran Krivokapich și Daniel Tserovich.

Acești muzicieni au cîștigat în repetate rînduri cele mai prestigioase concursuri internaționale. Au încîntat publicul cu virtuozitatea lor unică, sunetul profund și sensibilitatea muzicală subtilă. Duetul Muntenegru Duo de chitară a participat la cele mai vestite festivaluri de chitară din lume. Repertoriul lor include muzică baroc, clasică, însă muzica modernă pentru chitara clasică are un rol special în repertoriul duetului.

La acest concert, angajatele din companiile holdingului DAAC Hermes au admirat interpretarea fermecătoare a soliștilor Teatrului Național de Operă și Balet ”M. Biesu”. Pe scenă au evoluat Anastasia Kușnir și Ion Timofti, care au interpretat fragmente din operele clasice.

Concertul festiv s-a încununat cu un concert de cameră „Primus Duo” cu participarea acordeonistului moldovean Pavel Efremov și violonistului portughez David Filipe care au interpretat lucrări clasice de Brahms, Vivaldi, Gluck, Liszt și alți compozitori celebri.

Concertul, organizat de DAAC Hermes, a trezit o furtună de emoții, a creat o atmosferă fabuloasă, festivă, bună dispoziție și a devenit un cadou excelent pentru toate doamnele și domnișoarele cu ocazia sărbătorii primăverii și dragostei – 8 martie.

Menționăm că compania DAAC Hermes susține constant cultura și arta, fiind sponsor al multor festivaluri de operă și muzică pop, organizator și sponsor al concertelor anuale în Sala de Orgă din Chișinău, dedicată Zilei Internaționale a Femeii din 8 martie, editor al unei serii de cărți despre arta muzicii moldovenești, istoria Moldovei și alte teme.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?