Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Cum atrag proprietarii de pensiuni turiștii

19 feb. 07:19   Societate
2165 0

Turismul intern este în plină dezvoltare în Republica Moldova. Potrivit ultimelor date ale Biroului Național de Statistică, acesta a crescut cu 56 de procente, adică ar fi mai mult cu 44 de mii de persoane.

Deși sînt atrași de vacanțele exotice, moldovenii spun că în ultima perioadă sînt tentați să cunoască și peisajele de la noi, iar proprietarii de pensiuni încearcă să atragă cît mai mulți turiști. Totuși, oamenii spun că una dintre cele mai mari probleme este vizibilitatea, notează Noi.md cu referire la tv8.

Cu muzică, dans și bucate gustoase, reprezentanții diferitor regiuni din țara noastră au încercat să ademenească turiștii. De exemplu, cei de la Criuleni ne-au spus că în regiunea lor sînt cei mai buni așa-numiții prăjiței.

Alții au venit cu oferte pentru vizitatori. De exemplu, pentru cei pasionați de sporturile pe apă. Pentru unii vizitarea locurile turistice din țara noastră a devenit o tradiție, mai ales în contextul în care numărul vizitatorilor crește de la an la an. Deși avem multe locuri frumoase, acestea sînt prea puțin promovate, spun oamenii.

O altă problemă ar fi lipsa unei structuri centrale, care i-ar aduna pe toți reprezentanții industriei. Cele mai vizitate obiective turistice sînt cele din Chişinău, Orheiul Vechi şi vinăriile.1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?