X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Cum ar putea fi pedepsit șoferul care s-a apucat să are gazonul din Parcul Catedralei

22 dec. 2020,, 15:56   Societate
6464 1

Poliția s-a autosesizat pe faptul blocării intenționate a circulației rutiere pe bulevardul Ștefan Cel Mare și a deteriorării gazonului în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și întreprinde măsuri de constatare și documentare, conform legislației.

Despre aceasta a declarat șefa secției comunicare și protocol a IGP, Diana Fetco, pentru Realitatea.md.

„Acesta nu poate și numit protest pașnic, fiind încălcate prevederile legii 26, cu privire la întruniri, contrar declarațiilor anterioare făcute de organizatori. Prin acțiunile de blocare a traseului, aceștia au creat nemulțumiri în rîndul participanților la trafic și au fost lezate drepturile altor cetățeni”, a menționat Fetco.

Potrivit reprezentantei Inspectoratului General al Poliției, participanții la protest riscă sancțiuni pentru comportament huliganic, blocarea intenționată a arterelor de transport care a provocat perturbarea funcționării normale a transportului auto, deteriorarea spațiului verde, deplasarea cu unitatea de transport într-o zonă interzisă, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

O decizie finală pe acest fapt urmează a fi luată după examinarea tuturor circumstanțelor și probelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?