X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Controale în Italia la autocare din Moldova și România

20 feb. 11:14   Societate
2661 0

Autoritățile din Torino au aplicat sancțiuni și au pus sub sechestru mai multe autocare ce transportau alimente și mărfuri fără autorizație, în urma unui control efectuat în Piazzale di corso Ferrara 30, ca răspuns la semnalări venite din partea cetățenilor, menționează rotalianul.com.

În timpul operațiunii desfășurate de Poliția locală și Garda de mediu, patru autocare, cu numere de înmatriculare din România și Moldova, au fost supuse controlului, informează Torino Today.

Autocarele efectuau, pe lângă transportul de pasageri, transport internațional ilegal de alimente și diferite bunuri.

Polițiștii italieni au descoperit aproximativ 45 de kilograme de produse alimentare și circa 20 de borcane cu alimente, a căror proveniență nu a putut fi stabilită.

Acestea au fost confiscate și distruse imediat prin predarea lor la compactorul AMIAT (Azienda Multiservizi Igiene Ambientale Torino – se ocupă cu colectarea, tratarea și eliminarea deșeurilor, precum și cu activități de curățenie stradală).


În urma inspecției, șoferii au primit amenzi majore, iar autocarele au fost supuse sechestrului administrativ pe o perioadă de trei luni, urmând a fi păstrate pe teritoriul italian.

Șoferul unui autocar a primit amenzi suplimentare pentru nereguli legate de documentația de călătorie și pentru că șoferul moldovean nu deținea autorizație pentru transportul internațional de persoane în cadrul UE.

De asemenea, au fost aplicate amenzi minore pentru deficiențele echipamentelor, inclusiv parbrize crăpate și truse medicale expirate, precum și pentru nereguli ale crono-tahografului.

13
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?