Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504

Conflict între angajați unui penitenciar: Poliția a început o anchetă

12 ian. 18:45   Societate
3255 0

În urma unui conflict survenit între doi angajați ai Penitenciarului nr.2-Lipcani, care a atras atenția publicului, Administrația Națională a Penitenciarelor a emis o declarație pentru a clarifica situația, anunță Noi.md

Incidentul, petrecut la domiciliul unuia dintre angajați și în afara orelor de muncă, este acum subiectul unei anchete conduse de Inspectoratul de Poliție Briceni pentru a determina circumstanțele exacte ale faptei.

Administrația Națională a Penitenciarelor a exprimat regret profund față de acest incident și a reiterat necesitatea respectării legislației de către toți cetățenii, cu un accent special pe angajații sistemului administrației penitenciare. Instituția subliniază importanța promovării valorilor morale și a unei conduite decente în rândul personalului său.

Menționăm, în presă a apărut informația că cei doi angajați s-au fi luat la bătaie în timpul orelor de muncă, lucru dezmințit ulterior de Administrația Națională a Penitenciarelor.

Astfel, pentru informarea obiectivă a societății, instituția recomandă să fie solicitată, în prealabil, poziția oficială, fapt care va contribui la evitarea mediatizării informațiilor neverificate sau denaturate.


1
1
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?