X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Cîteva motive pentru a merge la concertul lui Nino Katamadze de la Chișinău ©

19 dec. 2022,, 14:47   Societate
4547 0

Pe 21 decembrie, la Teatrul de Operă și Balet, pentru prima dată pe scena mare din Moldova, vor concerta Nino Katamadze și trupa Insight, și există mai multe motive pentru care amatorii de muzică bună să meargă la acest concert.

Menționăm faptul că Nino Katamadze este mîndria Georgiei, o interpretă de talie mondială, unul dintre cei mai emoționanți reprezentanți ai direcției jazz a muzicii mondiale.

Concertele acestei cîntărețe georgiene cu o voce incredibilă au loc cu sala arhiplină în întreaga lume.

Cîntăreața, care interpretează un amestec de jazz, blues, rock, psihedelice și world music, a îndrăgită imediat în întreaga lume, datorită vocii și "dialogului muzical" cu instrumentiștii remarcabili ai trupei Insight, din care fac parte Gocha Kacheishvili (chitară), Ucha Gugunava (chitară bas) și Alexandr Japaridze (tobe).

Nino Katamadze este recomandată "să nu fie înțeleasă, ci să fie luată în doze mari, ca măsură preventivă împotriva singurătății, un panaceu pentru stres, un medicament pentru agresiune și injecție pentru scepticism". Concertele Nino & Insight sînt un eveniment cultural extraordinar, iar de data aceasta va fi, fără îndoială, plin de surprize!

Nino Katamadze & INSIGHT este o muzică complexă, inteligentă, din altă lume. Sînt mereu evoluții de înaltă calitate și sincere.

Nino Katamadze este cîștigătoarea a numeroase premii internaționale, autoarea coloanelor sonore ale unor filme vestite, autoarea a 6 albume: Nino Katamadze & Insight (2003), reeditat ca Black (2006), Ordinary Day (2004), reeditat ca White (2006), Blue (2008), Red (2010), Green (2011), Yellow (2016).

Acum Nino este una dintre puținii interpreți cu ingeniozitate muzicală imprevizibilă. Ea urcă pe scenă, iar publicul se ridică. Ea este recunoscută fără greș de la prima notă.

Nino cîntă în georgiană, dar dialectul ei principal este muzica. Cîntă de parcă v-ar citi gîndurile și răspunde în propria limbă. "Singura limbă universală pe care toată lumea o înțelege și nu are nevoie de traducere, această limbă este creativitatea. Toată lumea o înțelege și o acceptă, iar ea ajută oamenii să se apropie”, spune Katamadze.
Muzica lui Nino & Insight nu este doar muzică, este o lume întreagă și, pentru a o înțelege, veniți în această iarnă, pe 21 decembrie, să vă încălziți sub razele soarelui georgian la Teatrul de Operă și Balet, iar Nino Katamadze & Insight va împărtăși publicului moldovean puterea unificatoare a creației.

Astfel, la Chișinău va avea loc un concert unic, el este pentru iubitorii de muzică selectă și nu poate fi ratat!

Prețul biletelor variază de la 500 la 1700 de lei.

Biletele pot fi cumpărate aici.

2
1
1
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?