X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1740

Cinematograful Patria a fost scos la vînzare

30 iul. 2021,, 10:15   Societate
5524 3

Lichidatorul companiei Colaj SRL, aflată în procedură de faliment, anunţă pentru 13 august 2021 desfășurarea licitaţiei „cu strigare” privind vînzarea cinematografului Patria.

Potrivit anunţului, bunul imobil (ce poartă numele celebrului regizor Emil Loteanu), din centrul Capitalei, a fost scos la vînzare cu un preţ de pornire de 80 de milioane de lei, care coincide cu cel de acum 3 ani, transmite Noi.md cu referire la Mold-street.com.

În descriere se menţionează că bunul este compus dintr-o construcţie de cultură şi agrement, cu suprafaţa la sol de 2.542,1 metri pătraţi şi un teren aferent de 0,231 hectare.

Acontul de participare constituie 2% din costul bunului scos la licitaţie, adică 1,6 milioane de lei, iar pasul de licitaţie - 10% din preţul iniţial al lotului. Pentru examinarea bunului expus spre vînzare, la locul aflării acestora, biletul costă o mie de lei pentru persoanele fizice şi 5.000 de lei pentru persoanele juridice.

Imobilul a fost reparat capital în anul 2013, iar anterior se menţiona că se vinde cu tot utilajul necesar pentru activitatea cinematografului, dar și echipamentul performant din sălile de film.


Potrivit paginii web cinematograful Patria "Emil Loteanu" este gestionat compania Colaj-Color SRL, deţinută de firma Equilateral SRL (70%) şi Maxim Lisnic (30%). Unic asociat la Equilateral SRL este Anton Şelin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий