Eurovision stiri: 492
Transnistria stiri: 1303

Cînd va avea loc ultimul Mercur retrograd

9 dec. 2023,, 00:30   Societate
2023 0

În a doua parte a lunii decembrie Mercur se va pregăti să intre, pentru ultima dată în acest an, în stare retrogradă, iar anumite zodii ale horoscopului vor fi afectate de această schimbare astrală.

Anumiți nativi vor fi puternic afectați după intrarea lui Mercur în stare retrogradă, transmite adevarul.ro.

Fecioară

Pentru anumiți nativi, intrarea lui Mercur în retrograd poate reprezenta un eveniment benefic vieții lor, în timp ce pentru alții poate fi cea mai nefastă perioadă din ultimul timp.

Potrivit informațiilor oferite de astrologi, Fecioarele vor experimenta mai multe emoții.


Întrucît Fecioara este guvernată de Mercur, este recomandat să își asculte instinctul și să se lase pradă impulsurilor emoționale. De asemenea, ar fi bine să încerce să își expună creativitatea.

Un alt aspect important care are o mare însemnătate pentru Fecioare este lipsa încrederii în sine și teama de a acționa.

Ca să reușiți, este nevoie să renunțați la toate prejudecățile și temerile pe care le aveți, spun astrologii, dar și psihologii.

Capricorn

Capricornii vor intra și ei într-o introspecție adîncă.

În mare parte se vor concentra pe aspecte ce țin de propria persoană și dezvoltare personală, astfel că mare va fi mirarea cînd va face noi descoperiri și va începe să își pună în minte mai multe planuri.

După toată această perioadă de auto-descoperire, Capricornii vor învăța lecții valoroase despre viață. Vor excela și la capitolul comunicare și vor reuși să discute calm și liniștit cu ceilalți despre nevoile și dorințele lor.

Săgetător

Cît despre Săgetători, astrele sugerează să își lase timp pentru auto-reflecție, fiind un moment important pentru ei. În acea perioadă vor reflecta mai mult asupra relațiilor cu cei apropiați, vor aborda cu mai mult curaj și succes probleme financiare și, în sfîrșit, reușesc să se detașeze de regretele față de trecut.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?