X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Cele mai frumoase locuri din capitală unde puteți organiza ședințe foto

29 iun. 2021,, 11:29 (reactualizat 30 iun. 2021,, 07:50)   Societate
20403 0

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, vremea frumoasă și însorită ne îndeamnă cumva să petrecem cît mai mult timp alături de cei dragi. Iar ca aceste momente să rămînă vii pe viață, unii aleg să organizeze ședințe foto în natură.

Vă propunem o listă a celor mai frumoase locuri din capitală și apropierea ei unde puteți face cele mai ingenioase fotografii, care vor deveni adevărate amintiri:

1. Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău

Ajunși în parcul Valea Trandafirilor, situat în sectorul Botanica al capitalei, puteți să vă îndreptați direct către podul îndrăgostiților, unde veți putea realiza fotografii fabuloase. Iar dacă vă doriți și câteva amintiri hazlii, treceți și prin parcul de distracții.


2. Valea Morilor

Acest parc este amplasat în sectorul Buiucani al capitalei. Aici vă așteaptă aleea drăguț amenajată dar și lacul. Din spusele fotografilor, seara, la apusul soarelui în acest loc puteți realiza imagini extrem de frumoase.

3. Parcul Dendrariu

Amplasat și el în sectorul Buiucani al capitalei, parcul Dendrariu are o vegetație bogată și alei frumos amenajate, fiind preferat de multe familii, care își doresc fotografii pline de viață și culoare, în sânul naturii.

4. Grădina Botanică

Acest loc bogat în verde se află în sectorul Botanica al capitalei. Fiecare metru pătrat este amenajat cu grijă, astfel încît familiile își pot face fotografii în liniște și într-un cadru natural foarte atrăgător.

5.Muzeul satului și Biserica din lemn

Aceste două obiective turistice, de importanță socială și culturală pentru țara noastră, sunt și printre preferatele familiilor care își doresc fotografii unice chiar din inima capitalei.

6. Grădina Publică „Ștefan cel Mare”

Aflat chiar în centrul capitalei, acest parc vă oferă posibilitatea să realizați fotografii unice alături de cei dragi. Pe lîngă peisajul verde, aveți ocazia să vedeți și fîntîna arteziană din mijlocul parcului sau Aleea Scriitorilor.

7. Parcul Catedralei

Acest parc se află chiar în centrul capitalei și este unul dintre cele mai populare locuri din Chișinău pentru plimbări și relaxare, în plus, în parc se organizează adesea diverse târguri și evenimente.

8. Parcul Alunelul

Recent renovat, parcul Alunelul așteaptă familiile și nu doar la poze și la plimbări. Parcul se află în sectorul Buiucani al capitalei, iar fotografiile făcute aici vor fi unice, mai ales dacă le faceți seara, cînd luminile havuzului sînt aprinse.

9. Parcul Rîșcani

Bogat în verdeață, în acest parc puteți face fotografii unice, iar copiii pot zburda în liniște, cînd obosesc de la prea multe poze.

10. Lanul de salvie din Tohatin

Acest teren este amplasat chiar la ieșire din sectorul Ciocana al Chișinăului, la intrarea în localitatea Tohatin. Este un loc numai bun pentru fotografii pentru cei care adoră mirosul de salvie.

11. Lanul cu maci din satul TroițaAnenii Noi

Acest lan plin cu maci se află la aproape 30 de minute distanță de Chișinău. Mai exact, la ieșire din satul Troița Nouă, raionul Anenii Noi.

12. Lanul de levănțică din satul Colonița

Privelșitea de poveste se află la o distanță de 7 km de Chișinău. Este foarte ușor de ajuns acolo - la ieșirea din Capitală, din partea sectorului Ciocana.

Și dacă sîntem în plin sezon estival, hidratați-vă bine, îmbrăcați haine lejere și de culori deschise și... „poftă bună” la pozat!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?