Eurovision stiri: 490
Transnistria stiri: 1302

Cel mai longeviv primar din Ungheni, și-a anunțat demisia

14 sep. 2023,, 14:00   Societate
4767 0

După 16 ani de activitate în calitate de primar, Alexandru Ambros, fiind și cel mai longeviv primar din Ungheni, și-a anunțat demisia, cu doar două luni înainte de finalizarea mandatului.

Potrivit sursei citate, primarul urmează să coordoneze un proiect internațional care implică managementul deșeurilor solide, anunță presa locală.

„Este doar o coincidență. Eu am aplicat la un proiect internațional. Este vorba de managementul deșeurilor solide în Republica Moldova. (…). În rezultatul acestui concurs internațional, organizat de Banca Europeană de Reconstrucții și Dezvoltare (BERD), am fost ales manager de proiect”, a menționat Alexandru Ambros.

La întrebarea „V-ați gîndit cui lăsați primăria?”, Alexandru Ambros a răspuns:

„Eu pot să vă spun un singur lucru: las primăria pe mîini bune. În primul rînd, așa cum am mai spus, avem un colectiv extraordinar de bun, cu oameni profesioniști și dedicați muncii lor. Am reușit multe și datorită viceprimarilor, foarte buni de altfel.”


Menționăm că, interimatul funcției de primar o asigură deja, începînd cu 1 septembrie curent, viceprimarul Dionisie Ternovschi.

1
1
3
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?