COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban: „Angajații subdiviziunilor primăriei trebuie să fie echipați corespunzător”

Ceban: „Angajații subdiviziunilor primăriei trebuie să fie echipați corespunzător”

Conducătorii direcțiilor și subdiviziunilor municipale trebuie să-și asigure angajații cu mijloace necesare pentru protecție împotriva infecției de Ccoronavirus, astfel vor fi sancționați.

Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, la ședința serviciilor operative, care a avut loc online.

Potrivit primarului, unii angajați sînt persoane în etate, iar aceștia sînt expuși unui risc mai mare în această perioadă, relatează actualitati.md.


„Toți directorii trebuie să fie responsabili față de subordonați. În cazul în care angajații vor fi la locul de muncă fără echipament de protecție, vom penaliza șefii subdiviziunilor. Banii pentru necesități au fost transferați din Fondul de rezervă”, a menționat Ceban.

De asemenea, primarul general s-a adresat angajaților întreprindirilor municipale să acorde o atenție deosebită în cadrul activității sau contactelor cu alte persoane, iar în caz de probleme să se adreseze managerilor lor.

Ion Ceban a mulțumit tuturor angajaților care continuă să lucreze în această perioadă de criză, pentru ca orașul să continue funcționarea sa.

„Mă adresez șoferilor, angajaților direcțiilor și subdiviziunilor care curăță și dezinfectează orașul. Vă mulțumim pentru toate eforturile și munca pe care o efectuați”, a spus Ion Ceban.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load