X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Cea de-a III-a ediție a festivalului Strawberry Day, se anunță una plină de savoare și culoare ©

14 iun. 2019,, 13:54   Societate
1291 0

Château Vartely Vă invită la o nouă ediție a festivalului STRAWBERRY DAY - care va avea loc pe 16 iunie 2019, începând cu ora 11:00, la complexul turistic Château Vartely.

Cea de a III-a ediție a festivalului Strawberry Day, se anunță una plină de savoare și culoare, iar locul ideal pentru a cunoaște și a savura vinurile este, desigur, Chateau Vartely. E ocazia perfectă de a marca noile trenduri pentru sezonul estival în materie de vinuri și cocktailuri răcoritoare.

Strawberry Day la Château Vartely este unicul eveniment de acest gen din țară pentru că, la fel ca și în anii precedenți, toți oaspeții festivalului beneficiază de oferta ALL INCLUSIVE! Un singur bilet și ai totul inclus necondiționat, atat cit vrei: degustări de vinuri premiate la cele mai prestigioase concursuri internaționale, albe roșii și rose, spumant și divinuri, combinații de cocktailuri răcoritoare, muzică și bucate delicioase toate pregătite cu dragoste pentru toți iubitorii de experiențe oenologice unice.

Mai mult, fiecare oaspete va primi din partea Chateau Vartely un CADOU – un pahar personalizat cu logo - o mică amintire despre un vin bun, o vinărie și desigur cel mai aromat festival al verii.

Atmosfera va fi distinsă de muzică live pe tot parcursul zilei si de un recital cu fenomenala Stela Boțan. Cei mici se vor bucura de iarba verde și distracții împreună cu animatorul Capșoonel.

Preț bilet: 585 MDL

Pentru copii cu vârsta 7 – 14 ani, preț bilet: 300 MDL

Pentru copii până la 7 ani - INTRARE GRATUITĂ

BILETELE POT FI PROCURATE:

- iticket.md

- Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401, tel: 373 68 278 359

- Complexului turistic Château Vartely, or. Orhei, str. Eliberării, 170/B, tel: +373 68 500 555

Vă așteptăm cu drag!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?