X 
Transnistria stiri: 1362
Eurovision stiri: 499

Cea de-a doua ediție a Forumului etniilor va avea loc sub egida Președintelui Republicii Moldova

31 oct. 2019,, 18:00   Societate
2402 0

Cel de-al doilea Forum al etniilor cu genericul "Inima mea e Moldova” se va desfășura pe data de 1 noiembrie la Palatul Republicii din capitală, sub egida președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, transmite Noi.md.

Șeful statului a discutat astăzi despre pregătirile pentru acest eveniment în cadrul unei ședințe de lucru cu participarea consilierului prezidențial pentru relații interetnice, Serghei Mișin și președintele comisiei de profil a Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele RM, Elena Beleacova.

Este planificat că cel de-al doilea Forum al etniilor, care se va desfășura pe data de 1 noiembrie la Palatul Republicii din capitală, va reuni circa 500 de reprezentanți ai organizațiilor etnoculturale, corpului diplomatic, asociațiilor obștești, precum și deputați în Parlamentul RM, în frunte cu speakerul Zinaida Greceanîi.

Evenimentul este dedicat aniversării a 30-a de la fondarea mișcării etnoculturale din Republica Moldova. În context, șeful statului a subliniat că relațiile armonioase dintre reprezentanții a peste 120 de etnii din țara noastră constituie garanția stabilității și prosperării Moldovei, din care considerent Administrația Președintelui va acorda și în continuare o atenție deosebită acestui subiect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?