Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce spune Maia Sandu despre fragmentele de rachete, căzute la Chițcani

25 sep. 2023,, 23:29   Societate
5560 0

Republica Moldova nu are informații de unde zbura racheta, căzută astăzi la Chițcani. Declarațiile au fost făcute de șefa statului, Maia Sandu, în cadrul emisiunii Новая неделя с Анатолием Голя .

„Am aceeași informație ce a zis instituțiile noastre. Este clar că nu putem verifica la fața locului ce s-a întîmplat, pentru că a avut loc pe teritoriul regiunii transnistrene unde instituțiile noastre nu pot să investigheze ce s-a întîmplat, dar totul a avut loc din cauza războiului. Rachetele cad pentru că este război în Ucraina, dar războiul l-a început Rusia, acest lucru este clar.

Deocamdată nu avem o informație concretă ca să înțelegem de unde zbura această rachetă”, a declarat Maia Sandu.

Autoritățile din țară au venit cu mai multe detalii privind racheta căzută în locaitatea Chițcani din regiunea transnistreană. „La această etapă, nu este clară originea obiectului identificat și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia”, au declarat reprezentanții Guvernului.

Presa din stînga Nistrului a publicat mai multe imagini de la locul unde a căzut cel mai mare fragment de rachetă, într-o grădină din satul Chițcani. „A fost de trei metri”, a declarat un bărbat care locuiește în apropiere.


2
0
0
1
27

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?