X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1341

Ce se va întîmpla în viitor cu copiii care sînt despărțiți forțat de părinți

28 noi. 2023,, 06:30   Societate
2604 0

Atunci cînd părinții se despart cu forța de copiii lor, cel mai adesea în acest caz se formează un tip de atașament distructiv, când copilul crește cu înțelegerea faptului că nu trebuie să aibă încredere în nimeni.

O astfel de opinie a exprimat magistru în psihologie, Irina Dvornina, în cadrul emisiunii "Без галстуков" cu Alexandru Stahurschi de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md.

"Cînd lumea îi întoarce, în cel mai bun caz, spatele, și dacă în cel mai bun caz, mai există cel puțin niște valori și posibilități materiale care să le satisfacă. Iar în multe cazuri nu există așa ceva. Și cînd nu poți avea încredere în nimeni, cînd persoana este deja adult, în primul rînd are o frică permanentă de singurătate și de singurătate ca atare. Practic, i se pare ireal să înceapă să aibă încredere în cineva și să construiască relații cu cei din jurul său, atît pe verticală, adică cu superiorii săi, cu colegii de muncă, cât și pe orizontală, adică cu prietenii, partenerii și așa mai departe", a spus ea.

Psihologul a atras atenția asupra faptului că astfel de persoane nu au alte modele de interacțiune cu oamenii și au o frică că pot fi abandonate, trădate și așa mai departe.

0
1
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?