X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Ce povestește omul de afaceri împușcat în plină stradă la Soroca

8 feb. 08:45   Societate
2348 0

Bărbatul împușcat ieri la Soroca a fost internat la spital, unde i se acordă ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

Incidentul ar fi avut loc în proximitatea liceului teoretic Petru Rareș din municipiu. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, care are o companie ce se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare, scrie Radio Moldova.

„Azi la orele 12 am fost împușcat de o persoană. S-a apropiat la mașină si a tras mai multe gloanțe în mine, în mașină. Eu nu îi datorez nimic”, a povestit victima.

Anterior la el acasă ar fi venit un concurent de-al său ca să-și regleze conturile mai vechi avute cu acesta, soldate cu mai multe schimburi de replici între cei doi. Astăzi, în drum, i-a tăiat calea și în timp ce se afla în mașină, a efectuat o împușcătură dintr-o armă în direcția celui de-al doilea.

În urma incidentului, victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.


„De urgență a fost luat la operație, are leziuni de țesut, starea este stabilă, pacientul se află în salon, pericol pentru viata nu este”, a spus medicul traumatolog, Valeriu Petrovici.

Pe cazul dat oamenii legii au pornit o cauza penală pentru tentativă de omor.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?