Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Ce încălcări în trafic nu mai sînt fixate de camerele de supraveghere

2 apr. 09:15   Societate
3659 0

Șeful Secției Evidență și Analiză Accidente Rutiere din cadrul INSP, Pavel Apostol, a declarat că din ultimele încălcări fixate, camerele de supraveghere a traficului rutier nu mai fixează centura de siguranță și telefonul mobil la volan.

În cadrul podcastului „Dialoguri”, Pavel Apostol a mai spus că, la moment, camerele de supraveghere a traficului rutier fixează doar viteza de deplasare și traversarea la culoarea roșie a semaforului.

„Din ultimele încălcări fixate, camerele de supraveghere a traficului rutier nu mai fixează centura de siguranță și telefonul mobil la volan. Acum, a rămas doar viteza de deplasare și traversarea la culoarea roșie a semaforului și se examinează posibilitatea fixării altor categorii de încălcări, dar asta este la nivel de perspectivă”, a precizat Pavel Apostol, notează Noi.md cu referire la stiri.

Astfel, acesta a răspuns șoferilor care se plîng că pe traseele din R. Moldova sînt prea mulți polițiști, precizînd că aceste echipaje nu ar trebui să-i deranjeze pe acei conducători auto care respectă Regulamentul circulației rutiere.

„Amplasarea echipelor de patrulare este realizată în baza unui algoritm bine prestabilit. Noi realizăm analiza situației accidentale, a situației criminogene, respectiv, echipele de patrulare sînt amplasate în acele locații unde fie există riscul producerii unui accident rutier, fie se constată, cu părere de rău, că pe acea porțiune de drum cel mai des se comit încălcări”, a mai adăugat Pavel Apostol.

7
2
0
3
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?