Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Caută-ți jobul potrivit pe delucru.md cu noile instrumente inovatoare ©

19 mar. 15:44   Societate
1411 0

Începând cu noul an, delucru.md a anunțat lansarea Hărții Digitale a Joburilor, transformând căutarea locurilor de muncă într-o experiență simplă și eficientă.

Aceasta pune la dispoziție peste 3000 de oferte de muncă afișate pe hartă, actualizate în timp real, de la peste 3500 de companii verificate, toate accesibile printr-un simplu click. Harta joburilor, disponibilă în trei limbi și accesibilă de pe orice dispozitiv, oferind detalii despre fiecare post vacant, de la cerințele angajatorului la beneficiile oferite.

Pe delucru.md poți găsi nu doar joburi și noutăți din piața muncii, dar și un instrument inovativ, și anume primul Comparator de Salarii din Republica Moldova: sporind transparența salariilor pe piața muncii din Moldova. Comparatorul de salarii de pe delucru.md permite oricărui utilizator să-și compare rapid salariul în raport cu media pieței din domeniul de activitate. Trebuie doar să introducă poziția și a salariul actual și în doar în câteva secunde utilizatorii obțin o evaluare directă, facilitând astfel negocierile salariale. Acest serviciu aduce mai multă transparență și echitate pe piața muncii, contribuind la decizii informate și la un mediu de lucru mai echilibrat.

Cu aproximativ 8 mii de oferte de muncă de lucru în Chișinău, peste 10 mii de locuri de muncă la nivel național, pe delucru.md sunt prezente oportunități variate, care acoperă numeroase domenii de activitate, de la IT și marketing, până la construcții și educație. Această varietate garantează că orice căutător de job poate descoperi oportunități care nu numai că se potrivesc cu abilitățile și interesele lor profesionale, dar oferă și flexibilitatea necesară pentru cei interesați de lucru part-time, asigurând astfel că fiecare poate găsi un rol care să se alinieze perfect cu nevoile și obiectivele lor de carieră, precum și cu stilul lor de viață.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?