X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Brigada „Fulger” va desfășura astăzi un exercițiu tactic la Orhei

14 dec. 2022,, 10:53   Societate
1294 0

Brigada de poliție „Fulger” va desfășura în decursul zilei de 14 decembrie un exercițiu tactic în raionul Orhei. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Poliției Republicii Moldova, transmite tv8.md.

Acest exercițiu se implementează cu regularitate conform planului de acțiuni și intervenții în teritoriu.

„Vă îndemnăm să tratați aceste activități ca pe unele de rutină, să nu răspîndiți informații eronate și să vă informați doar din surse oficiale”, transmite Poliția Republicii Moldova.

În data de 7 decembrie, militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată ,,Moldova” a desfășurat trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți. Antrenamentele au făcut parte din planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2022.

Totodată, reprezentanții ministerului au rugat în acea perioadă locuitorii orașului Bălți să nu se îngrijoreze atunci cînd vor observa pe parcursul zilei, unități de transport ale Armatei Naționale deplasîndu-se pe străzi.

0
0
1
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?