Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Bărbatul, filmat cum descarcă deșeuri într-un loc neautorizat, vine cu explicații

9 noi. 2021,, 15:00   Societate
4330 0

Bărbatul care a fost surprins cum aruncă saci de gunoi pe o stradă din sectorul Buiucani a venit cu o reacție.

Șoferul a preferat să rămînă în anonimat, dar a venit cu explicații pentru redacția unimedia, transmite Noi.md.

Bărbatul și-a motivat gestul prin faptul că persoana care activa la platforma pentru deșeuri i-a zis să pună gunoiul în locul respectiv pentru că vine tractorul și încarcă totul cu căușul. Totodată, acesta a menționat că nu știa că există gunoiște autorizată și a cerut să publicăm adresa ca să nu ajungă în situații similare și alți oameni.

„Gunoiul a fost dus la platforma pe care o utilizăm în mod obișnuit și pentru transportarea gunoiului achităm lunar. În saci erau tapete scoase de pe pereți nu alte deșeuri. Și fiindcă înainte de aceste filmări, cănd am dus la platformă niște gunoi menajer reciclabil care nu încăpea în tomberoane și am vrut să-l pun lîngă tomberon în interiorul platformei, lucrătorul care face curat pe acea platformă mi-a spus: „Văi domnule, pune-le te rog pe grămada ceea de frunze că acolo trece tractorul și-l încarcă cu căușul, dar de aici trebuie să-l car cu mîinile și mi-i greu. Nu l-am ascultat atunci, dar i-am promis că data viitoare o să fac cum mi-a zis, lucrul care l-am făcut. Nu din rea intenție, nu din nesimțire, ci fiindcă am vrut să-i ușurez lucrul acelui om.

Cît despre golit microbuzul, dacă vă uitați atent am scos o cutie de la un calorifer și cîțiva saci în care erau tapetele scoase de pe pereți, iar restul lucrurilor care le aveam așa și au rămas în mașină. Nu eu am pus grămada de frunze acolo, nu eu am pus ceilalți saci, nu eu am pus bucata de azbest acolo.


P.S eu sînt genul de persoană care-și poartă gunoiul în buzunare pănă ajunge să-l dea la tomberon. Nu arunc obiecte în stradă. Ani la rînd am făcut curat în curtea blocului: de la tuns iarbă, adunat frunzele sau deszăpezit, deși achităm deservirea blocului cu regularitate și aș fi putut cere asta serviciilor abilitate, deci ultimul lucru la care m-aș gîndi ar fi să arunc saci de gunoi în stradă”, a menționat bărbatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?