X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Azilul Municipal de Animale din Chișinău primește vizitatori

16 mai. 23:00   Societate
2794 0

Întreprinderea Municipală „Supravegherea și Protecția Animalelor” anunță că, începînd cu ziua de astăzi, 16 mai 2024, Azilul Municipal de Animale din Chișinău primește vizitatori.

Azilul se află pe strada Uzinelor 205/6 din Capitală și va activa de luni pînă vineri, în intervalul orar 09:00-16:00, transmite Noi.md.

De asemenea, se menționează că, în perioada primăvară-toamnă, sîmbăta, în intervalul orar 09:00-16:00, se desfășoară tîrguri de adopții, în cadrul cărora vizitatorii au ocazia să interacționeze cu patrupezii noștri și să își aleagă favoritul cu care va merge acasă.

„Avem cîini sociabili, frumoși, de toate culorile, taliile și care sînt deparazitați, vaccinați, microcipați, sterilizați și abia așteaptă să își găsească familiile de care au atîta nevoie”, anunță reprezentanții Î.M „Supravegherea și protecția animalelor”.

Totodată, întreprinderea informează că persoanele care urmează să viziteze Azilul Municipal de Animale, vor completa o Declarație pe propria răspundere conform formularului atașat și au obligația de a respecta condițiile stipulate în Ordinul nr.4-a din 16 mai 2024, emis de către administratorul interimar al Î.M „Supravegherea și Protecția Animalelor”.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?