Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Avocații, de ziua lor profesională, vor petrece la vinărie sau făcînd sport

22 aug. 2023,, 20:30   Societate
47144 0

În perioada 8-10 septembrie, Uniunea Avocaților din Republica Moldova, împreună cu Baroul Chișinău, organizează o serie de evenimente dedicate Zilei Avocaturii.

Pe 8 septembrie, va avea loc Conferința Internațională dedicată Zilei Avocaturii. Principalele subiecte ale conferinței sînt:

  • Rolul avocatului în societate;
  • Riscurile profesiei de avocat; identificarea avocatului cu clientul; percheziții; interogări; interceptări; liste de sancționare; subțierea secretului profesional;
  • Digitalizarea proceselor judiciare;
  • Formele noi de exercitare a profesiei;

În data de 9 septembrie, avocații vor sărbători Ziua Avocaturii în cadrul unui eveniment organizat la Vinăria Cricova. Uniunea anunță că avînd în vedere capacitatea sălii, dar și numărul invitaților din străinătate, sînt disponibile 50 de locuri care vor fi ocupate după principiul ”primul venit, primul servit”. Costul de participare este de 1.000 lei, notează Noi.md cu referire la bizlaw.md.

Pe 10 septembrie, va avea loc o cursă de alergare în parcul Valea Morilor din Chișinău. Participarea este deschisă tuturor avocaților și avocaților stagiari interesați. Se va alerga pe distanțe de 3 și 10 km.

4
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?