X 

Atenționare de călătorie pentru cetățenii care merg în Italia

23 aug. 07:29   Societate
2518 0

Autoritățile atenționează cetățenii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Italia că mai multe zone din țară sunt vizate de coduri roșu și portocaliu de caniculă. De asemenea, este pericol de incendii în Sicilia, informează Digi24.ro.

Ccetăţenii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Italiană că pentru 22 şi 23 august Departamentul de Protecţie Civilă al Regiunii Sicilia a transmis un buletin de avertisment cu privire la pericolul major de incendii în provinciile Ragusa şi Siracusa, precum şi unul de prealertă pentru celelalte provincii, alături de coduri roşu de caniculă pentru provincia Palermo, respectiv portocaliu şi galben pentru provinciile Catania şi Messina.

+39 3294421091 - Cetăţenii Republicii Moldova, aflaţi în situaţie de urgenţă (deces, accident, situaţie de pericol sau cu caracter extraordinar, calamitate) sau persoanele care sunt în posesia unor asemenea informaţii vizând cetăţeni ai Republicii Modova, pot apela numărul de urgenţă.

Atenţie! – La acest număr de telefon nu se furnizează informaţii consulare cu caracter general.

Autoritățile recomandă consultarea paginii web www.meteoalarm.org.

0
0
0
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?