X 
Transnistria stiri: 1347
Eurovision stiri: 499

Atacul de la Aeroport: Procurororul general interimar s-a întîlnit cu delegația din Tadjikistan

3 iul. 2023,, 14:41   Societate
3245 0

Procurorul General interimar, Ion Munteanu a avut, astăzi, o întrevedere cu reprezentantul misiunii diplomatice a Tadjikistanului acreditat pentru Moldova și cu un grup de reprezentanți ai organelor de drept din Tadjikistan.

Întrevederea a avut loc în contextul atacului armat soldat cu victime, de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Reprezentanții organelor de drept din Tadjikistan, dar și procurorii din Moldova implicați în investigarea cazului care au participat la discuții, și-au exprimat deschiderea pentru cooperare în vederea cercetării complete și sub toate aspectele a infracțiunilor comise de către figurant – atît în Tadjikistan anterior, cît și în Moldova recent.

Schimbul de informații se va realiza prin căile prevăzute de legislația procesual penală și actele internaționale în materie de asistență juridică reciprocă, la care ambele state sînt parte.

”Sîntem recunoscători colegilor din Tadjikistan pentru deschidere spre acordarea asistenței disponibile și sper ca cooperarea noastră să ajute la aflarea adevărului în cazurile pe care le investigăm” – a declarat spus Procurorul General interimar.

0
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?