X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 139
Transnistria stiri: 1412

Apel public în Parlamentul Republicii Moldova: ”Mergeți și donați sînge”

13 iun. 10:16   Societate
2952 0

În contextul Zilei Mondiale a donatorului de sînge, care este desfășurat în fiecare an la data de 14 iunie, președintele Parlamentului, Igor Grozu, ave nit cu un apel public către toți cei care pot să doneze sînge.

”14 iunie se celebrează Ziua Mondială a donatorului de sînge. Anul acesta ea se desfășoară cu genericul: ”20 de ani de fericire necondițională, îți multumesc ție donatorule de sîng”e. În toată țara vor fi instalate puncte mobile de colectare de sînge. Vin cu recomandarea ca toți cei care au permisiunea de la medic să doneze sînge”, a declarat Grosu în debutul ședinței de astăzi a legislativului.

Totodată, în contextul în care în această duminică în Republica Moldova va fi sărbătorită Ziua Profesională a lucrătorului medical, șeful legislativului a venit cu un mesaj de felicitare și pentru cadrele medicale.

”Lucrătorii din sistemul medical, vă felicit pe toți cu prilejul zilei profesionale. Aveți o profesie nobilă și responsabilă de care depinde viața omului și a întregi societăți”, a spus Grosu.

2
0
0
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав