Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Angajații care activează în condiții de risc sporit pentru sănătate vor primi sporuri salariale

1 noi. 2022,, 13:11   Societate
1492 0

Membrii Comisiei pentru Situații Excepționale au decis alocarea către structurile teritoriale de asistență socială a 181,6 mii de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului, pentru acordarea sporurilor salariale angajaților care activează în condiții de risc sporit pentru sănătate, fiind implicați în procesul de gestionare a fluxului de refugiați.

Totodată, CSE a decis ca 3,1 milioane de lei să fie alocați pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru persoane refugiate, instituite de autoritățile publice locale de nivelul al doilea, și 531,4 mii lei – celor instituite în cadrul APL de nivelul 1, notează agora.md.

Mai mult, pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru refugiații din Ucraina, Ministerului Muncii și Protecției Sociale îi vor fi alocate cca 1,59 milioane lei.

Anterior, membrii CSE au alocat din Fondul de Intervenție al Guvernului, mijloace financiare în sumă de 589,7 mii de lei pentru acordarea sporurilor salariale angajaților antrenați în procesul de gestionare a fluxului de refugiați.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?