Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Alexei Buzu a a avut întîlniri cu diaspora din Italia

2 mar. 08:09   Societate
1086 0

În cadrul vizitei la Roma, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu a a avut întîlniri cu cetățeni moldoveni din diasporă care desfășoară activități antreprenoriale în Italia.

Ministrul a vizitat compania „Vero travel” parte grupului de societăți „Vero group” co-fondată de către Ludmila Posilețcaia, precum și compania de contabilitate și consultanță fiscală „Studio Sava” fondată de către Galina Sava.

Cu această ocazie, cetățenii Republicii Moldova au prezentat afacerile lor de succes, și au discutat diverse aspecte legate de mediul de afaceri din Italia, inclusiv procedurile administrative, accesul la finanțare, reglementările fiscale și măsurile de sprijin disponibile pentru antreprenori.

Totodată, ministrul și cele două antreprenoare au discutat despre provocările cu care se confruntă aceștia în activitățile lor. De asemena, a fost evidențiată importanța stimulării antreprenorialului în rîndul tinerilor moldoveni și promovarea spiritului întreprinzător în comunitatea noastră.

Pornind de la această bună practică, conaționalii stabiliți în Republica Italiană care activează în sectorul antreprenorial și doresc să-și prezinte afacerile cu ocazia vizitelor oficialilor moldoveni, sînt rugați să transmită datele de contact în adresa Ambasadei: telefon + 39 351 804 8318 sau adresa electronică [email protected].

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?