Eurovision stiri: 493
Transnistria stiri: 1305

Renato Usatîi, naș de botez pentru copilul Anastasiei Fotachi și a lui Gabriel Stati

26 iun. 2023,, 09:45   Showbiz
3564 0

Modelul Anastasia Fotachi și omul de afaceri Gabriel Stati și-au botezat primul copil. Încreștinarea a avut loc pe 24 iunie, iar unul din nașii de botez a fost politicianul Renato Usatîi.

Într-o postare pe Facebook, liderul „Partidul Nostru” i-a urat finuțului „să crească mare, sănătos”, iar părinților - „multă răbdare”.

„Felicitări cu prilejul sfîntului botez! Fie ca finuțul nostru drag să crească mare, sănătos, ascultător și plin de viață! Fie ca drumul lui să fie lipsit de obstacole și greutăți, dar să fie presurat cu momente frumoase și speciale alături de oameni buni. Iar vouă vă doresc multă răbdare și bunăstare ca să creșteți un bărbat adevărat!”, a spus Usatîi.

Gabriel Stati s-a însurat, pe 1 septembrie 2022, cu modelul, bloggerița și prezentatoarea TV, Anastasia Fotachi. Nunta a avut loc la castelul familiei Stati, iar mireasa a fost condusă la altar de către tatăl ei.

Fotachi a purtat o rochie de prințesă, de culoare albă și cu trenă, iar florile din buchet au fost, de asemenea, albe. Între cei doi există o diferență de vîrstă de aproape 20 de ani.


La scurt timp, chiar în ajunul Revelionului, au anunțat că vor deveni părinți. Pe 11 mai, a venit pe lume micuțul Alistar. Omul de afaceri mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară cu Natalia Diacov, fiica politicianului Dumitru Diacov.

Gabriel Stati este fiul lui Anatol Stati, președintele Ascom Group, cea mai mare companie petrolieră din Republica Moldova, care are operațiuni comerciale Kazahstan, Turkmenistan și Sudan.3
4
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?